Näin luet Urboa

Urbaanimedia Urbo.fi on kuin viikkolehti verkossa. Urbossa on paitsi se viikon tärkein puheenaihe myös Oulun tuoreet topikit ja reaaliaikainen data säästä jääkenttiin. Tämä lyhyt katsaus lehteemme antaa sinulle eväät onnistuneeseen Urbo-kokemukseen.

Etusivulta löydät ensimmäisenä uusimman viikon pääjutun. Se on syväluotaava katsaus kiinnostavaan oululaisen ilmiöön. Jutun voit myös kuunnella klikkaamalla kuuloke-ikonia. Pääjuttu on kunnianhimoinen artikkeli, joka haluaa olla – ei vähempää kuin – kaupungin kiinnostavin puheenaihe julkaisuviikollaan.

Artikkelit-sivulta löydät Urbon kaikki pääjutut hyvästä jemmasta. Keskiviikona siellä on myös Urbon raati, joukko näkemyksellisiä kaupunkilaisia, keskustelemassa viikon pääjutusta ja sen virittämistä ajatuksista. Ensimmäisen viikon raadissa istuvat ex-sohvis Toni Kaijala, Ostroferian Jenny Kurkela, runoilija Jere Vartiainen ja tanssi- ja läänintaiteilija Julian Owusu. Raatia johtaa toimittaja Elina Niskasaari.

Pinnalla-sivu tuo Urbon toimituksen valitsemat nostot sekä muiden medioiden tuoreet Oulu-uutiset ja -nostot Ylestä Youtubeen.

Nyt-sivu on kuin aamunavaus: sää, jääkenttien kutsu, ladut, nimi- ja kreisemmät teemapäivät, tapahtumakalenteri, missä jengi viilettää – kaikki tämä tuoretta dataa rouhien, aina reaaliaikaisena.

Urbon keskustelut löydät some-kaistoistamme: Instagram ja Facebook.