Pinnalla

Urbo suosittelee

youtube.com

Ismo Alanko ♥ Oulu Sinfonia

Sinfoniaorkesterille sovitettuja uusia kappaleita ja poimintoja Ismo Alangon laulukirjasta. Niitä tarjoilee Alangon ja Oulu Sinfonian yhteistyön tuloksena julkaistava Kaiken maailman kehtolauluja. Syksyistä albumia ennakoiva Anteeksiantaja tarjoaa ensipuraisun ”hurjasta, villistä ja estottamasta” musiikillisesta seikkailusta. ”Mä vedän kännit, heitän rojut ränniin, kiskon itseni kiikkuun”… oikein kaunista.

Urbo suosittelee

facebook.com

PIKI me up! – kaupunkikulttuuria Pikisaaressa

Multitaidetapahtuma Piki me up! tuo esille Pikisaaren potentiaalia pienten tapahtumien ja kulttuurin kehtona. Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma on paikallisille kulttuurin tekijöille alusta oman taiteen esittämiseen. Asialla Oulu Urban Culture, ajankohta 4.-8.6.

Urbo suosittelee

youtube.com

Suurta, tarttuvaa, oululaista popmetallia

Suurten tunteiden melodista popmetallia tarttuvalla ja uskottavalla otteella. Sitä tarjoaa oululaisen Mournful Linesin uusi video Marionette, joka paukahti eetteriin vapun kynnyksellä. Selkeinä esikuvina HIM, Nightwish, Within Temptation ja muut katkeransuloisen ja mahtipontisen, mutta kevyen metallin mestarit. Video: A. E. Jänkälä.

Urbo suosittelee

facebook.com

Pikipop 2021 soi (ehkä) kesäkuussa

Rotos ry. asettaa toivonsa rokotuksiin, laskeviin tartuntalukuihin ja exit-suunnitelmaan. Jos, jos ja vielä kerran jos kaikki menee putkeen, Pikipop 2021 soi 19.5. Prunnitorilla. Litku Klemetti, Neondad… Täältä tullaan!