Pehmoaino fiittaa Keko Salatan uudella albumilla

Tänään perjantaina julkaistu Keko Salatan Asioilla on tapana järjestyä esittelee suurelle yleisölle myös oululaisen Pehmoainon. Hän vierailee Salatan kolmannen albumin Ei tää voi olla elämää –kappaleessa.

Keko Salata -artistinimeä käyttävä Sakke Aalto on omien levytystensä lisäksi muun muassa JVG:n, Cheekin, Behmin ja itsensä Snoop Doggin kanssa työskennellyt menestystuottaja. Todellinen suomalaisen popin ja hiphopin kultasormi ja huippuammattilainen, jonka ura artistina on melkoisessa myötätuulessa.

”Saken kanssa työskentely oli mukavaa, kun hän on niin rauhallinen ja ystävällinen. Aina ei ole helppoa päästä luovaan tilaan, mutta nyt kaikki sujui ja sain flown hyvin päälle”, kiittää Pehmoaino.

Pehmoaino, eli 19-vuotias oululainen laulaja-lauluntekijä Aino Morko, päätyi Salata-yhteistyöhön, kun artisti-tuottaja kuuli Pehmoainon omaa musiikkia levy-yhtiössä vieraillessaan.

”Sakke lähetti muutaman demon sitä mukaa, kun hän kehitti biisiä eteenpäin. Sain kirjoittaa ja laulaa omassa osuudessa mitä halusin, toki otin koppia siitä mistä Ei tää voi olla elämää kertoo”, kertoo Pehmoaino fiittaajan roolistaan.

Studiotyöskentely Keko Salatan kanssa sujui Pehmoainon mukaan kannustavassa ilmapiirissä. Kun Salatan aiemmilla julkaisuilla on vieraillut Pyhimyksen, Diandran ja Behmin tapaisia suuruuksia, Asioilla on tapana järjestyä -levyllä hän luottaa hieman tuntemattomimpiin tekijöihin.

”On otettu olo, koska minulla vielä ei ole mitään omaa ulkona. Kiva kun noin iso nimi luottaa minuun”, Pehmoaino iloitsee.

KUVA: Camilla Pirinen.