Urbon raati miettii videolla: Maalaillaanko nuorisosta pirullisia pentagrammeja seinille?

Maanantaina julkaistu juttu Oulun Tannilasta sai kommentaattorit miettimään parhaita taitojaan ja pohtimaan sitä, miten nuorista ihmisistä kannattaisi puhua. Mutta kuka poolin jäsenistä liimasi ruusunmarjapensaan siemeniä selkänahkaan? Mukana myös Urbon toimittajan gallup!

Tämän viikon kommentaattoripoolissamme edusti neljä oman alansa taituria: audiovisuaalisen alan tyyppi ja ex-Sohvaperuna Toni Kaijala, Kaikissa Synneissäkin näytellyt Moona Komulainen, teatteri-ilmaisun ohjaaja Anna-Kaisa Kettunen ja tekstiilisuunnittelija, taiteilija Susanna Sivonen.

Maanantaina julkaistu juttu Urbon ekskursiosta Oulun Tannilaan sai kommentaattorit miettimään omiakin taitojaan ja tekemisiään. Urbon toimittajan gallupissa selvisi, että kaikki poolin jäsenet uskovat osaavansa valokuvata. Kukaan heistä ei osaa pillittää kettua.

Yksimielisiä poolin jäsenet olivat maaseudun ihailustaan sekä siitä, että nuorista henkilöistä on hyvä lukea myös myönteistä tekstiä. Puhe syrjäkylien tyhjenemisestä ja nuorten ihmisten asioista maalailee usein vähän liiankin pirullisia pentagrammeja seinille.

”Ihan kylmät väreet tuli, kun juttua luki”, sanoi Sohvis eli Toni Kaijala kumarrellen.

Mutta kuka käytti kuusenhavuja vessapaperina? Kuka liimasi ruusunmarjapensaan siemeniä selkänahkaan?

Pidempi versio ensisijaisen tärkeine offtopic-rescuekoirakeskusteluineen löytyy myöhemmin Youtubesta.